Blog

Am transportat 379.000 de pachete într-o singură zi, depășind recordul de anul trecut cu 88%

03.06.2020, 07:00

Vânzări-record de Crăciun, reflectate în cifrele înregistrate de Zásilkovna, cea mai mare companie de logistică și tehnologie din Cehia. Luni, 16 decembrie, Zásilkovna a transportat 379.000 de livrări, adică o creștere cu 88% față de anul anterior. În același timp, acesta este cel mai mare număr de livrări transportate într-o singură zi din întregul istoric al Zásilkovna. O rețea densă, de aproape 2.700 de puncte Pick-up din întreaga Republică Cehă, i-a ajutat pe cei de la Zásilkovna să facă față cu succes cumpărăturilor de Crăciun. Cu câteva zile înainte de Ajunul Crăciunului, punctele Pick-up erau cel mai bun mod prin care toate cadourile au ajuns la timp la destinatari.

„Suntem la vârful absolut al perioadei de cumpărături de Crăciun de anul acesta. Este evident că va fi din nou un an record, nu doar pentru Zásilkovna, ci și pentru întregul segment de cumpărături online și că se va depăși cifra de afaceri de 135 de miliarde din anul 2018”.

„Importanța ridicării personale de la punctele Pick-up crește în ultimele câteva zile dinaintea Ajunului, deoarece punctele Pick-up sunt locul unde clienții noștri au cea mai mare certitudine că le vor fi livrate cadourile la timp. Conform unui sondaj realizat de Asociația pentru comerț electronic, interesul față de livrarea la domiciliu a bunurilor a scăzut în ultimii cinci ani”.

Simona Kijonková
Fondator și CEO grupul Packeta

Distribuie:

Rubrici