Blog

Categorii de greutate și asigurare mai consecvente începând cu 1 iulie 2020

30.06.2020, 08:00

Am dedicat toată luna iunie unui „inventar” al categoriei de greutate a coletelor unde, până în prezent, limitele de greutate erau stabilite diferit în funcție de transportator, dar și al categoriei de asigurare unde fiecare transportator avea reglementări diferite. Dacă obișnuiți să livrați în străinătate prin intermediul nostru, probabil ați observat aceste aspecte. De aceea, am decis să unificăm parametrii astfel încât să fie cât mai consecvenți posibil și să vă fie mai ușor să trimiteți bunurile prin intermediul Coletăria.ro.

Unificarea parametrilor de greutate

Începând cu 1 iulie 2020, scala de greutate va fi setată la 1, 2, 5 și 10 Kg . Astfel, coletele dumneavoastră vor fi încadrate în aceste categorii, fiecare dintre acestea având condiții de preț diferite.  Pentru mai multe informații despre prețurile corespunzătoare unor categorii anume, consultați listele complete de prețuri din fiecare țară sau adresați-vă reprezentanților de vânzări. 

Vești extraordinare: În cazul transportatorilor străini pentru care transportul este semnificativ mai scump decât la ceilalți (de ex., French Colissimo), am făcut o excepție și am păstrat o scală cu valori mai mici, și anume colete de 0,25, 0,5 și 0,75 kg pentru ca dumneavoastră și clienții dumneavoastră să nu plătiți o taxă de livrare atât de costisitoare.

Bine de știut: Dacă expediați colete prin intermediul unui transportator care impune o limită de greutate de 20 kg, vom respecta acest aspect și vom trimite coletul de 30 kg la prețul stabilit de către transportator pentru un colet de 20 kg.

Unificarea limitelor de asigurare

Valorile de asigurare variază considerabil în funcție de transportator, astfel că este imposibil să menținem o consecvență de 100 % fără să existe un impact negativ asupra clienților. Cu toate acestea, am încercat să unificăm pe cât posibil limitele de asigurare. Dacă trimiteți colete în străinătate, există din nou anumite avantaje:

  •  Dacă transportatorul oferă condiții de asigurare mai bune la același preț, am înlocuit valoarea inițială cu una mai avantajoasă

  • În situațiile în care condițiile erau mai avantajoase pentru clienți, am adăugat o gamă de asigurare mai largă

  • În cazul anumitor transportatori, le-am oferit clienților posibilitatea de a asigura un transport la un preț mai mare

Bine de știut: În unele cazuri, unificarea scalelor de asigurare va conduce la dispariția anumitor limite de asigurare, de ex., la Ukrainian Nove Poshty a fost posibilă asigurarea transportului pentru o sumă în intervalul 5000 UAH-5055 UAH. Nu va mai fi însă posibilă asigurarea la valoarea de 5055 UAH.

Dorim să vă asigurăm că am depus toate eforturile pentru a nu modifica prețurile. Consultați listele de prețuri complete pentru fiecare țară (sau adresați-vă reprezentanților de vânzări) unde tarifele, prețurile serviciilor și toți parametrii, inclusiv denumirile unificate ale transportatorilor, sunt deja actualizate. 

În final, avem câteva vești extraordinare pentru dumneavoastră!

Datorită revizuirii listelor de prețuri și a parametrilor, de acum veți putea exporta lista dumneavoastră de prețuri din secțiunea clienți unde veți găsi toate informațiile, tarifele și categoriile. Mai mult, puteți alege ce informații specifice și ce cifre doriți să vizualizați în lista de prețuri. Astfel, veți avea o vedere de ansamblu mult mai clară a prețurilor serviciilor! Credem că veți aprecia aceste inovări.

Cu drag,

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici