Blog

CEO-ul polonez Zásilkovna este Justyna Andreas

14.10.2020, 12:45

Noul CEO al filialei Packeta din Polonia este Justyna Andreas. Sarcina cheie a lui Justyna Andreas va fi dezvoltarea activităților comerciale, operaționale și achiziționarea de noi clienți ai Zásilkovna pe piața poloneză. În Polonia, Zásilkovna operează sub numele de Przesylkownia. Face parte din grupul Packeta, care deține cea mai importantă companie cehă de tehnologie logistică Zásilkovna și alte 13 companii, inclusiv cea mai nouă companie Trayto.

“Construirea unei poziții puternice, creșterea profitabilității noastre și dezvoltarea echipei de vânzări pe piața poloneză aparțin obiectivelor noastre strategice în următorii trei ani. Segmentul comerțului electronic crește în toată Europa, Polonia nu face excepție în acest caz. Volumul achizițiilor online crește cu 18% anual, valoarea sa recentă de piață depășind 300 de miliarde de coroane. O mare oportunitate de afaceri se deschide pentru grupul Packeta. Cred că experiențele manageriale și de afaceri ale Justyna ne vor ajuta să îndeplinim aceste ambiții. Îl întâmpinăm pe Justyna în familia noastră Packeta și îi dorim mult noroc și succes în noul ei rol. Sunt, de asemenea, foarte fericită că o altă femeie ocupă conducerea la nivel înalt a holdingului”, spune CEO-ul grupului Packeta și fondatorul Zásilkovna Simona Kijonková“.

Kijonková

Simona Kijonková​
CEO al Grupului Packeta și fondatorul și coproprietarul Zásilkovna

„În Republica Cehă, Zásilkovna are o poziție foarte puternică, desigur, scopul este să dezvolte potențialul produselor și serviciilor lor și în Polonia. Piața locală este de aproape patru ori mai mare decât piața cehă, dar, de exemplu, numărul magazinelor electronice este de numai două treimi din numărul magazinelor electronice de pe piața cehă. Există cu siguranță un mare potențial aici pentru o creștere ulterioară. mă uit înainte de a lucra pentru Zásilkovna, succesul lor în Republica Cehă a devenit o mare motivație pentru mine ”, adaugă noul CEO al Zásilkovna din Polonia Justyna Andreas”

Înainte de a se alătura grupului Packeta, Justyna Andreas a lucrat în poziții de conducere de top. Are o experiență semnificativă în gestionarea companiilor și dezvoltarea și construirea de echipe de vânzări de succes. De exemplu, a lucrat pentru Rail Cargo Eastern Europe precum Country Operations Manager, unde a fost responsabilă cu proiectele de logistică și depozitare pentru compania IKEA din Polonia, Slovacia și Republica Cehă și, de asemenea, pentru companiile familiale mai mari care se ocupă cu producția și vânzările. în vânzări și online, de exemplu Colibra Sp, Red Rubin sau La Boutique Suisse.

Anul acesta, grupul Packeta se așteaptă la o cifră de afaceri de 2,5 miliarde de coroane și 35 de milioane de colete transportate.


Distribuie:

Rubrici