Blog

Coletăria în Europa

07.09.2020, 12:00

Știați că Coletăria activează în 6 țări din Europa și că în toate aceste state își păstrează aceeași tradiție și calitate cu care este cunoscută în România? Avem multe fețe în Europa, dar în esență suntem unul și același proiect logistic de tip franciză îmbrăcat în binecunoscuta haină roșie.

În Europa suntem cunoscuți sub numele Packeta. De ce?

În unele state din Europa centrală și estică suntem cunoscuți sub diferite nume locale, care reprezintă o traducere liberă a cuvântului Coletăria. În Republica Cehă ne numim Zásilkovna, În Ungaria ne cunosc oamenii sub numele Csomagküldő, în Slovacia ne cheamă Zásielkovňu și în Polonia suntem cunoscuți ca Przesyłkownia (acum Packeta.pl). Totuși, principalul nostru scop a fost dintotdeauna și este și acum simplitatea. De aceea ne-am reorganizat recent și am creat holdingul Packeta Group de care aparțin toate firmele noastre.

Packeta cuprinde în total 14 firme

Uneori nici nu ne vine să credem până unde am ajuns împreună. Recent am fost doar un mic startup. Și acum? Acum Packeta cuprinde în total 14 firme în 8 țări care livrează în 30 de țări din Europa, Rusia, SUA și are aproape 5 000 de puncte de livrare proprii! Până în ziua de azi am livrat 50 milioane de colete. Și cum ne descurcăm? 

O rețea logistică eficientă

Piatra de bază a acestui succes este bineînțeles echipa noastră care depune un un efort uriaș de muncă, lucrând din greu ca să putem livra rapid și la unison în toată Europa. Însă, o echipă are nevoie de o bază care îi ușurează munca. Și chiar asta este misiunea noastră.

Depouri în toată Europa

Până la sfârșit de an, Packeta va avea în total 26 de depouri plasate strategic în toată Europa. Datorită lor, livrăm colete în străinătate într-un timp incontestabil și cu prețuri foarte bune.

În Republica Cehă avem actualmente 11 depouri din care două sunt la Praga. În Slovacia am deschis al șaselea depou. În România și Ungaria avem câte 2 depouri și urmează mai multe. Și în Polonia se va deschide în curând primul nostru depou.

Livrările dintre depouri se fac așa de rapid încât reușim să livrăm un colet din România în punctul nostru de livrare din Ungaria a doua zi. Pentru o livrare în Republica Cehă avem nevoie doar de o zi în plus.


Distribuie:

Rubrici