Blog

Imprimarea directă a AWB-urilor

11.11.2020, 11:20

Imprimarea directă a AWB-urilor va face munca mai ușoară pentru dvs. și transportatori

Dragi clienți,

Trimiteți colete la adresă? Cu ceva timp în urmă, am creat o funcție de imprimare directă a etichetelor care va simplifica și, cel mai important, va accelera semnificativ întregul proces de livrare. Puteți configura tipărirea directă atât în ​​secțiunea client, cât și prin API. O puteți instala cu ușurință conform manualului nostru.

De ce este avantajoasă imprimarea directă a etichetelor? 

✔ Accelerați întregul proces de livrare

✔ Urmărirea operatorului extern este imediat disponibilă

✔ Procesarea expedierii mai ușoară

✔ Risc mai mic de erori

Ne luptăm de mult timp cu un număr mare de colete care au eticheta deteriorată. Astfel de etichete îngreunează și încetinesc transportul, motiv pentru care suntem obligați ca începând cu 2 decembrie 2020 să începem să percepem o taxă suplimentară de 2 RON pentru reîncărcarea expedierilor care au o etichetă incompletă sau greșită.

În ce cazuri va apărea suprataxa?

  • Coletul nu are o etichetă directă de la un transportator extern (nu se aplică în cazul celei mai bune soluții de livrare la adresă și pentru clienții care au folosit funcția de imprimare directă, dar a apărut o eroare din partea noastră în timpul imprimării)
  • eticheta va fi ilizibilă – imprimare slabă (toner redus în imprimantă etc.),
  • imprimarea va fi mutată de pe etichetă (de ex. lipsește o bucată de cod de bare, este selectată dimensiunea greșită a hârtiei etc.),
  • eticheta va fi de calitate slabă (de ex. ruptă, pe jumătate decojită, banda adezivă se extinde peste codul de bare etc.),
  • dacă datele de pe colet sunt schimbate numai după ce eticheta a fost tipărită (de exemplu schimbarea punctului de ridicare).

 

Suntem  convinși că împreună vom asigura un proces de livrare fără probleme.

Coletăria.ro
Member of Packeta Group


Distribuie:

Rubrici