Blog

Informații importante pentru expedierea coletelor în Franța

12.10.2020, 09:50

Dragi clienți,

Avem două informații importante cu privire la expedierea coletor în Franța și la procesul de retur.

Știm că trimiteți colete în Franța și avem vești minunate pentru dvs.! Datorită îmbunătățirii proceselor și, de asemenea, datorită noilor depozite pe care le-am construit în Europa anul acesta, am accelerat și mai mult livrarea către Franța cu transportatorul FR Colissimo. Livrăm coletele din România clienților dvs. în termen de doar 5 zile după depunerea coletului în sistemul nostru!

Returnarea coletelor din Franța

Colegii de la Colissimo din Franța ne-au informat că, din păcate, nu mai este posibilă trimiterea coletelor la adresa de retur (depozitul lor din Erstein), decât numai prin Colissimo. Dacă coletul este trimis de un alt transportator, nu este posibil să îl primiți și să îl procesați din motive procedurale.

Știați că……

avem deja 19.000 de puncte de preluare a partenerilor în Franța? Clienții dvs. au la îndemână coletele expediate de dvs. și le pot ridica în momentul care este potrivit pentru aceștia.

În plus,livrăm și în Franța la adresă și chiar și în acest caz, grație proceselor de eficientizare, noilor depozite și cooperării cu partenerul logistic Colissimo, reușim să facem acest lucru în termen de 5 zile de la trimiterea coletului în România

Informație utilă: Până la 10 kg colete pot fi trimise în Franța cu Coletăria.

Clienții dvs. vor fi acum și mai fericiți.

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici