Blog

Livrarea cu FedEx în America!

31.03.2021, 08:20

SUA FedEx: Informații suplimentare

Exportul de alimente, băuturi și suplimente alimentare

Stimați clienți,

Am întâmpinat dificultăți în livrarea expedierilor care includ alimente, băuturi și suplimente alimentare în Statele Unite. De aceea vă trimitem informații suplimentare despre procesele prin care trec astfel de expedieri, astfel încât să fiți pregătiți pentru toate situațiile care pot apărea.

Administrarea corectă a informațiilor

Deși importul de alimente, băuturi și suplimente alimentare nu este strict interzis, trebuie remarcat faptul că este supus unor reglementări stricte și informații suplimentare, așa-numitul FDA (SUA Food and Drug Administration). Aceste informații trebuie furnizate la cererea FedEx.

Informații importante

Pe baza experienței noastre până în prezent, nu recomandăm expedierea acestor mărfuri decât dacă aveți informațiile detaliate ale bunurilor ce urmează să fie livrate în Statele Unite. În cazul în care observăm un număr crescut de retururi, vă vom informa imediat, astfel încât să puteți reacționa în timp și să corectați situația.

Dacă problema persistă, va trebui să începem să tarifăm prețul de retur (= prețul de export) din SUA, iar în cazul repunerii în liberă circulație a mărfurilor în UE, eventual cuantificate taxele vamale și TVA – deși este o returnare, există reglementări pentru reimportul de alimente și băuturi din motive igienice.

Vă rugăm să rețineți că, în cazul reimportului, se poate întâmpla ca, din motive de igienă, mărfurile să fie eliminate și, prin urmare, nu va fi posibil să se solicite un astfel de transport.

Informațiile și procedurile de mai sus sunt stabilite de reglementările și setările birourilor vamale.

Mulțumim pentru înțelegere,

Coletaria.ro

Member of Packeta Group

Dragi clienți,

Ne face plăcere să vă anunțăm că am găsit o modalitate nouă și mult mai rapidă de a transporta colete în SUA. În ultimele luni, am lucrat cu FedEx – iar rezultatul a apărut! Începând cu 1 octombrie 2020 puteți expedia colete către SUA. Mai jos găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a trimite colete către SUA.

FedEx Priority

De la 120 ron
D + 6
Mai multe despre acest serviciu

FedEx Economy

De la 100 ron
D + 6
Mai multe despre acest serviciu

Acum puteți trimite colete mult mai voluminoase!

Vă vom livra coletele fără excepție către toate statele SUA, inclusiv Hawaii, într-un timp record, în termen de șase zile de la trimiterea coletului! Un avantaj imens față de soluția originală pentru America este că acum puteți trimite colete cu o greutate de până la 10 kg, nu maximum 2 kg, ca înainte.

Cum se calculează greutatea coletelor?

Pentru toate coletele către SUA, greutatea lor va fi întotdeauna calculată volumetric. Este o procedură standard pentru transportul aerian și, din păcate, nu este în puterea noastră să o schimbăm. Formula pentru calcul este următoarea: lățime x lungime x înălțime a coletului în cm / 5000.

De ce să trimiteți în America cu Coletăria?

Livrare expres

Livrăm în toate țările

Colete de până la 10 kg

 

Informații importante

Demersuri necesare

În primul rând, este necesar să completați Acordul privind reprezentarea indirectă în procedurile vamale și o procură pentru procedurile fiscale, pe care le puteți descărca aici. Printre altele, numărul dvs. EORI atribuit trebuie să fie menționat în contract. Apoi trimiteți documentul completat și semnat la e-mail-uri:

destinatar:czexport@fedex.com

cc: customs@packeta.com
și introduceți subiectul: Procura FedEx – Numele magazinului dvs.online

Eliberarea vamală a transporturilor și prelucrarea declarației vamale este inclusă în prețul de transport. Documentele de export vă vor fi furnizate la cerere direct de FedEx la adresa de e-mail: CZexport.GTS@fedex.com

Lista mărfurilor interzise

Transportul către SUA are limitările sale, iar lista a ceea ce nu poate fi expediat este destul de extinsă. Prin urmare, înainte de a trimite colete, este necesar să verificați dacă bunurile dvs. nu sunt excluse din transport. Lista completă a mărfurilor interzise poate fi găsită în acest link.

Format cod poștal pentru colete

FedEx necesită un format special de cod poștal pentru coletele care urmează să fie livrate. Fără acest cod poștal nu pot fi livrate. Aceasta este o combinație între un cod de țară și un număr ZIP din 5 cifre care are următorul format: „AA 12345” (de exemplu: UT 84005 = colet către Utah).

Taxă COVID-19 pentru transportul aerian

În timpul crizei de Coronavirus, transportatorul percepe o taxă pentru toate coletele asociate costurilor de transport aerian. Puteți găsi distribuția specifică a suprataxei și defalcarea prețurilor în funcție de categoriile de greutate în lista completă de prețuri.

Bine de știut: Cu Coletăria, puteți trimite numai coletele fără numerar în SUA.


Distribuie:

Rubrici