Blog

Magazinele online și Craciunul 2020

03.12.2020, 07:30

Doriți să știți când vă puteți livra coletele clienților dvs. la timp sau care va fi programul de Crăciun al depozitelor sau punctelor pick-up? Sunteți în locul potrivit!

Livrarea coletelor în ajunul Crăciunului

Ce se poate face pentru a vă asigura că, clienții dvs. din România își primesc coletele sub bradul de Crăciun la timp? Vă recomandăm să plasați informații pe e-shop despre termenul limită pentru comenzi și livrarea în timp util a coletelor:

  • a punctele de depunere cel târziu vineri, 18 decembrie 2020
  • la depozitele centrale sau prin ridicare cu livrare la adresă cel târziu 18 decembrie 2020 *
  • la depozitele centrale sau prin preluări cu livrare la punctul de ridicare cel târziu luni, 21 decembrie 2020 **

* Livrarea la adresa este asigurată nu numai de livrările și flota noastră proprie, ci și de partenerii logistici, iar datorită capacităților acestor transportatori și a propriilor termene, termenul limită pentru trimiterea la adresă este mai devreme.

** Această recomandare de dată se aplică și în cazul în care punctul pick-up selectat de clientul dvs. este deschis pe 23 decembrie 2020.

In străinatate

În cazul coletelor către Europa Centrală și de Est, inclusiv Republica Cehă, Slovacia sau Germania, vă recomandăm să depuneți coletele cel târziu vineri, 18 decembrie 2020.

Dacă veți trimite colete în alte țări din afara celor menționate mai sus, vă recomandăm să le trimiteți până cel târziu 17 decembrie 2020.

*  Vom adăuga date specifice pentru transportatorii individuali de îndată ce vom obține informațiile necesare de la aceștia.

„Desigur, vă puteți trimite coletele după datele menționate. Vom face tot posibilul pentru a le livra clienților dvs. până la Crăciun. Cu toate acestea, atunci când coletul este trimis după termenele recomandate, riscul ca transportul să nu ajungă la clienți la timp sau să nu-l poată prelua crește semnificativ în fiecare zi.”

Lista actualizată a punctelor pick-up

Datorită motorului nostru de căutare online pentru puncte de preluare (widget), clienții dvs. au deja informații actualizate despre toate punctele pick-up în momentul cumpărării – care sunt programele lor curente de deschidere, când sunt închise, cele care nu mai au capacitate de stocare a coletelor …

Prin urmare, vă recomandăm să implementați widgetul în coșul magazinului dvs.online.

Dacă nu aveți un motor de căutare online și, din anumite motive, nu intenționați să-l instalați, atunci nu uitați să actualizați lista punctelor pick-up, astfel încât să nu pierdeți clienții care nu își vor găsi punctul pick-up adecvat lor. Actualizarea se efectuează automat prin intermediul API-ului JS / XML.

Timp de depozitare mai scurt pentru colete pentru o manipulare mai rapidă

De la 1 noiembrie până la 23 decembrie 2020 inclusiv, perioada de depozitare este redusă la 5 zile calendaristice (de la cele 7 obișnuite) cu posibilitatea prelungirii cu o singură zi. Am făcut acest pas din cauza pandemiei. Anticipăm și mai multe achiziții online și dorim să asigurăm un flux mai rapid al coletelor – astfel încât capacitatea punctelor pick-up să răspundă cererii mari. Credem că, clienții dvs. vor înțelege aceste motive și vor aprecia infirmațiile furnizate.

Zi libera

Obișnuia să fie o tradiția de Crăciun momentul când opream sistemul pentru o zi după ziua de Crăciun având in vedere sezonul solicitant. Anul acesta însă vom funcționa 100% chiar și după Crăciun, fără nici o zi liberă. De asemenea, vă puteți baza pe noi pe tot parcursul sărbătorilor.

Pentru a satisface nevoile dvs., am extins programul de funcționare a depozitelor.
Depozitele noastre vor fi, de asemenea, deschise pentru primirea coletelor.

Serviciu clienți

Sezonul de Crăciun este cea mai solicitantă perioadă de e-commerce a anului, când numărul clienților crește exponențial. Acesta este motivul pentru care suplimentăm și ne consolidăm liniile de clienți – atât în ceea ce privește numărul de angajați, cât și perioada de timp.


În perioada 30 noiembrie – 23 decembrie 2020, linia de clienți Coletaria va fi disponibilă de la 8:00 la 18:00.

Craciun Fericit

 

Vă dorim sărbători de iarnă frumoase și relaxante!

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici