Blog

Zásilkovna lansează Z-BOX-uri!

30.09.2020, 12:50

Zásilkovna lansează Z-BOX-uri; puncte pick-up contactless, alimentate de un panou solar și controlate de o aplicație mobilă. Până la sfârșitul anului, vor fi aproximativ 150 de puncte în Republica Cehă!

Zásilkovna, cea mai importantă companie logistică-tehnologică cehă, vine pe piață cu o altă inovație prin punctele pick-up numite Z-BOXes. Z-BOX-urile sunt ușor de utilizat prin aplicația mobilă Zásilkovna. Pentru funcționalitea acestora este nevoie de un minim de energie, care se câștigă prin intermediul panourilor solare. Z-box este un dispozitiv unic; nimeni altcineva din Republica Cehă nu folosește astfel de puncte pick-up conform unui principal similar.

Z-BOX-urile funcționează pentru clienți 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cu Z-BOXes, Zásilkovna are ca țintă orașele și satele mai mici, unde poate completa serviciile Czech Post, ceea ce reduce funcționarea sucursalelor sale în aceste locații. Z-BOX-urile au o altă utilizare semnificativă în spațiile rezidențiale sau comerciale ale dezvoltatorilor. Va fi posibil să ridicați și să trimiteți expedieri prin Z-BOX-uri. Anul acesta, Zásilkovna intenționează să lanseze până la 150 de Z-BOX-uri în Republica Cehă. Zásilkovna va avea un număr total de aproximativ 3 800 de puncte pick-up, prin care va dispune de cea mai mare rețea din Republica Cehă. Investițiile în Z-BOX valorează aproximativ zeci de milioane de coroane cehe.

“Tehnologiile revoluționare ale Z-BOX-urilor permit funcționarea lor oriunde, de fapt. O mare oportunitate în livrarea expedierilor se deschide pentru noi, în locuri în care alții nu reușesc să livreze sau serviciile lor sunt limitate în aceste locații. Un exemplu concludent ar fi orașele sau satele mai mici, dar Z-BOX-urile își vor găsi, de asemenea, utilizare în proiecte rezidențiale sau comerciale pentru dezvoltatori sau în centre comerciale. De asemenea, pot funcționa excelent în piețe sau locuri de parcare. Acestea vor deveni o parte naturală a rețelei noastre de puncte clasice pick-up și ne vor ajuta să acoperim o altă zonă mare a Republicii Cehe. Vom ridica considerabil nivelul de confort al livrării expedierilor pentru clienții noștri,” spune Simona Kijonková, fondatorul Zásilkovna și CEO al holdingului Packeta. „Putem dezvălui că în acest moment înregistrăm un mare interes din partea potențialilor clienți sau dezvoltatori. Clienții vor fi încântați de Z-BOX-uri așa cum au făcut-o și cu alte servicii și produse Zásilkovna.„

Simona Kijonková​
CEO al Grupului Packeta și fondatorul și coproprietarul Zásilkovna

Pentru noi, Z-BOX este un serviciu simplu și modern care extinde posibilitățile pieței de profil. Destinatarii își pot prelua coletele 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în funcție de preferințele lor. Acesta este un beneficiu fundamental în comparație cu alte metode de livrare. Funcționarea Z-BOX-urilor este ecologică, cu un minim de cerințe în ceea ce privește energia. Sunt convins că Z-BOX-urile vor fi achiziționate și de alte orașe mari ”, adaugă Norbert Hlaváček, primarul municipalității Jenštejn, unde a fost instalat Z-BOX.

Z-BOX-urile sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Odată ce șoferul livrează expedierea în Z-BOX, clientul primește un e-mail informativ, un mesaj SMS și o notificare în aplicația Zásilkovna. În această etapă, este posibil să ridicați expedierea. Pentru această operație, este suficient să aveți aplicația Zásilkovna instalată pe telefonul dvs.și Bluetooth-ul activat. Când vă apropiați de Z-BOX, aplicația cu ajutorul Bluetooth-ului se sincronizează automat și deschide cutia cu livrarea dată. Livrarea expedierii se plătește on-line, inclusiv plata prin ramburs. Manipularea procesului de preluare durează câteva secunde, prin plasarea expedierilor individuale în Z-BOX-uri de către angajatul Zásilkovna și în timpul expedierii către client.

Prețul livrării în Z-BOX este același ca la orice alt punct pick-up Zásilkovna. Fiecare magazin online ,individual, va decide prețul pentru clientul final pe baza propriilor prețuri, dar cu siguranță va aparține celor mai mici prețuri de pe piață.

Z-BOX poate avea două până la șase coloane. Dimensiunea unuia este de 525 x 645 x 2000 mm (L x A x H). Fiecare coloană are zece cutii de diferite dimensiuni: 1 x dimensiunea L (36 x 45 x 61 mm), 5 x M (17 x 45 x 61), 4 x S (8 x 45 x 61). Cu un Z-BOX care are 6 coloane, este posibil să livrați până la 10 000 de expedieri pe an.


Distribuie:

Rubrici